Χτυπάω με το μίξερ ή με το σύρμα χειρός το βούτυρο με το μέλι να αφρατέψουν, να μαλακώσουν για 3-4 λεπτά.
Ρίχνω τα αυγά και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Σε άλλο μπολ αναμιγνύω το αλεύρι με το σοκολατούχο ρόφημα κακάο Nesquik 30% λιγότερη ζάχαρη και το μπέικιν πάουντερ.
Τα προσθέτω σε δόσεις στο μείγμα των αυγών και τα ενσωματώνω ανακατεύοντας με μια κουτάλα δημιουργώντας μια σφιχτή ζύμη.
Τέλος βάζω τα φιστίκια Αιγίνης και τα κομμάτια της Nestle Dessert γάλακτος χοντοκομμένα, ζυμώνοντας να κατανεμηθούν ομοιόμορφα στη ζύμη.
Τη μεταφέρω πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί και την πλάθω σε σχήμα λουκάνικου, πιέζοντας την να γίνει συμπαγής.
Το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις, στους 180°C, στη μεσαία σχάρα για 25-30 λεπτά.
Το βγάζω από το φούρνο, το αφήνω να κρυώσει και το κόβω με πριονωτό μαχαίρι σε φέτες πάχους ½ εκ.
Τις φέτες τις τοποθετώ στη σειρά στο ταψί, με την κομμένη επιφάνεια προς τα κάτω.
Τις ψήνω στον αέρα στους 160C για 10-15 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν.
Τα βγάζω και τα αφήνω στο ταψί να κρυώσουν τελείως.
Τα φυλάω σε αεροστεγώς κλειστό δοχείο.