Για το σοκολατένιο μείγμα αλέθω στον πολυκόφτη τα μπισκότα (να μην μείνουν κομμάτια).
Τα βάζω στο μπολ μαζί με την άχνη, το κακάο και τα ανακατεύω καλά.
Προσθέτω το λιωμένο βούτυρο, το κονιάκ και τα ενσωματώνω στο μείγμα ώστε να βραχεί όλο.
Ρίχνω το γάλα, ανακατεύω ώστε να δημιουργηθεί μια σοκολατένια ζύμη. Την αφήνω στην άκρη.
Σε ένα άλλο μπολ βάζω την καρύδα, τη άχνη, τα ανακατεύω και προσθέτω το λιωμένο βούτυρο.
Δημιουργείται ένα μείγμα θρυμματισμένο σαν βρεγμένη άμμο.
Απλώνω στον πάγκο μεμβράνη, 2 φύλλα να επικαλύπτουν λίγο το ένα το άλλο ώστε να κολλάνε καλά μεταξύ τους.
Βάζω κουταλιές-κουταλιές το σοκολατένιο μείγμα και το συμπιέζω λίγο απαλά με τη ράχη του κουταλιού (αν κολλάει το βρέχω με νερό).
Τοποθετώ πάνω του μια λαδόκολλά και με τον πλάστη πιέζω το φύλλο να απλωθεί σαν ζύμη παίρνοντας ορθογώνιο σχήμα.
Με ένα μαχαίρι ισιώνω τα άκρα του, κόβω ότι περισσεύει και συμπληρώνω σε άλλα σημεία.
Πάνω του ρίχνω πάλι κουταλιές-κουταλιές το μείγμα της καρύδας, το συμπιέζω με όμοιο τρόπο με το κουτάλι και αφού πρώτα βάλω λαδόκολλα πάνω του το ανοίγω κι αυτό με τον πλάστη (μαλακά γιατί ταυτόχρονα απλώνει λίγο και το σοκολατένιο μείγμα).
Με τη βοήθεια της μεμβράνης ξεκινάω από την μεγάλη πλευρά να τυλίγω σφιχτά το μείγμα σε ρολό.
Προσέχω να κλείνω τη μεμβράνη δεξιά-αριστερά για να μην φύγει η γέμιση και κλείνω καλά το ρολό με τη μεμβράνη συμπιέζοντας το με τα χέρια σφιχτά.
Το μεταφέρω σε επίπεδη επιφάνεια και το βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστον 8 ώρες.
Το βγάζω αφαιρώ λίγο-λίγο τη μεμβράνη και το κόβω σε φέτες πάχους 1,5 εκ η κάθε μία.
Τις φυλάω σε αεροστεγές δοχείο ή τις καλύπτω μια-μια με μεμβράνη στο ψυγείο.