Λιώνω στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί τη σοκολάτα γάλακτος.
Την αφήνω λίγο να μην είναι πολύ ρευστή και με ένα κουταλάκι του γλυκού ρίχνω ¼ σοκολάτας σε κάθε θήκη της σιλικόνης. Με ένα πινέλο την απλώνω ομοιόμορφα μέχρι τα άκρα.
Μεταφέρω τις θήκες στο ψυγείο για 10 λεπτά να στεγνώσει η σοκολάτα.
Επαναλαμβάνω τη διαδικασία για άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο (για να αποκτήσει πάχος η σοκολάτα διαφορετικά όταν θα την αφαιρέσω, θα σπάσει).
Βάζω πάλι στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Βγάζω από το ψυγείο και με μαλακές κινήσεις γυρίζω τις θήκες της σιλικόνης προς τα πάνω, βγάζοντας έτσι τα σοκολατένια καλούπια (τα ημισφαίρια).
Βάζω ένα ταψί επίπεδο για 5 λεπτά, στο φούρνο στους 180°C, να ζεσταθεί.
Το βγάζω παίρνω το ένα ημισφαίριο με γρήγορες κινήσεις, πιέζω απαλά την επιφάνεια που πρέπει να κολλήσει με το άλλο ημισφαίριο, να γίνει ίσια.
Το γεμίζω με τη σοκολάτα για ρόφημα σκόνη και λίγα μίνι marshmallows, παίρνω το ημισφαίριο με το οποίο θα το κλείσω, πιέζω κι αυτό πάνω στο ζεστό ταψί και τα κολλάω μεταξύ τους.
Με ένα μαχαίρι ή με το δάχτυλό βγάζω τη σοκολάτα που περισσεύει στην ένωση και βάζω τη σφαίρα σοκολάτας πίσω στο καλούπι για να σταθεί. Συνεχίζω και με τα υπόλοιπα.
Τα βάζω όλα πάλι στο ψυγείο να στεγνώσουν.
Τα βγάζω αν θέλω τα διακοσμώ με γλάσο εξωτερικά.
Για να τις σερβίρω, βράζω το γάλα, το ρίχνω στη φλιτζάνα (όχι μέχρι πάνω) και βάζω μέσα τη σοκολατένια βόμβα. Αυτή θα λιώσει και θα απελευθερώσει μέσα στο γάλα όσα περιέχει μαζί με τα marshmallows, ανακατεύω να γίνει το ρόφημα σοκολατένιο και απολαμβάνω!