Για τη ζύμη στον κάδο του μίξερ ρίχνω το ζεστό γάλα (όχι καυτό) και μέσα του διαλύω τη μαγιά και το 1 κγ μέλι. Προσθέτω 3 ΚΣ από το αλεύρι να γίνει ένας ελαφρύς χυλός και το αφήνω για 10 λεπτά.
Αλέθω στο μπλέντερ τις Nesquik All Natural νιφάδες βρώμης με κακάο και τις κοσκινίζω σε ένα μπολ. Ρίχνω το αλεύρι και το αλάτι, ενώνοντας τα.
Προσθέτω στο μείγμα του κάδου το υπόλοιπο μέλι και γάλα.
Βάζω σταδιακά τα άλευρα, αφού έχω προσαρμόσει τον γάντζο στο μίξερ.
Τέλος ρίχνω το βούτυρο σε κυβάκια ένα-ένα. Αφήνω σε δυνατή ένταση να ζυμωθεί για 7 λεπτά.
Σκεπάζω τον κάδο και αφήνω τη ζύμη να διπλασιάσει τον όγκο της σε ζεστό σημείο για περίπου 2 ώρες.
Την ξεφουσκώνω και τη μεταφέρω πάνω στη λαδόκολλα. Ανοίγω τη ζύμη σε ορθογώνιο σχήμα 30 x 50 εκ.
Για τη γέμιση με ένα πιρούνι λιώνω τις μπανάνες, ραντίζω με λεμόνι, προσθέτω την κανέλα, το 1 κγ ελαιόλαδο και τα απλώνω στη ζύμη αφήνοντας περιμετρικά 1,5 εκ. Πασπαλίζω ομοιόμορφα με 4 ΚΣ Nesquik All Natural νιφάδες βρώμης με κακάο και τα αμύγδαλα.
Κατά μήκος της μεγαλύτερης πλευράς αρχίζω να τυλίγω σε ρολό τη ζύμη. Με το μαχαίρι την κόβω σε 12 κομμάτια πλάτος 2,5 εκ το κάθε ένα. Τα τοποθετώ σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα.
Τα σκεπάζω και τα αφήνω σε ζεστό μέρος να φουσκώσουν για 30 λεπτά.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C στις αντιστάσεις, στην κατώτερη σχάρα, για 30 λεπτά.
Τα βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν.
Για το γλάσο χτυπάω στο μίξερ την κρέμα τυρί να μαλακώσει. Προσθέτω το μέλι τη βανίλια και σταδιακά το γάλα μέχρι να αποκτήσει πυκνότητα μιας ρευστής κρέμας.
Το ρίχνω πάνω από τα ρολάκια μαζί με λίγα αμύγδαλα και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.