Απλώνω πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί το πρώτο φύλλο σφολιάτας.
Κόβω ένα τρίγωνο σε σχήμα δέντρου και τον κορμό στο κάτω μέρος και απλώνω πάνω του την κρέμα τυρί.
Ραντίζω με τη ρίγανη και απλώνω διάσπαρτα τις λιαστές ντομάτες, τις ελιές, και τα κομματάκια του ζαμπόν.
Πασπαλίζω τη μισή ποσότητα της παρμεζάνας.
Καλύπτω από πάνω με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και πιέζω να κολλήσει στο κάτω φύλλο περιμετρικά και στην γέμιση ώστε να διαγράφεται το σχήμα του δέντρου.
Παίρνοντας σαν οδηγό το κάτω σχήμα κόβω και το δεύτερο όμοια.
Στο φύλλο που περισσεύει κόβω με κουπ-πατ αστεράκια.
Κόβω οριζόντιες λωρίδες από το κέντρο του τριγώνου προς τα έξω αφήνοντας στη μέση ένα νοητό κορμό σχηματίζοντας με αυτό τον τρόπο τα κλαδιά του δέντρου.
Στριφογυρίζω το κάθε κλαδί και αλείφω όλη τη σφολιάτα με ένα χτυπημένο ελαφρά αυγό.
Τοποθετώ ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου και τα υπόλοιπα διάσπαρτα. Τα αλείφω κι αυτά με αυγό και ρίχνω το σουσάμι και την υπόλοιπη παρμεζάνα.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις για 20-25 λεπτά, μόλις ροδίσει το φύλλο είναι έτοιμο.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω 5 λεπτά να κρυώσει και σερβίρω αμέσως.