Βάζω το μεγάλο τηγάνι TEFAL UNLIMITED στην εστία σε μέτρια-δυνατή ένταση.
Ζεσταίνω 1 ΚΣ ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά.
Ρίχνω το σκόρδο αφήνω 1 λεπτό και προσθέτω την πιπεριά αφήνοντας να μαραθεί για 2-3 λεπτά.
Συνεχίζω με τον πελτέ ντομάτας, ανακατεύοντας να καβουρδιστεί για 2 λεπτά και έπειτα βάζω τις ντομάτες, τριμμένες και κομμένες.
Ρίχνω τη ζάχαρη, το κύμινο, την πάπρικα, την πιπεριά σε σκόνη, το αλάτι, το πιπέρι και μια καυτερή πιπεριά.
Ανακατεύω καλά, μειώνω την ένταση σε μέτρια και αφήνω τη σάλτσα να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Όταν έχουν εξατμιστεί τα πολλά υγρά της σάλτσας, κάνω χώρο με τη σπάτουλα και ρίχνω ένα ένα τα αυγά.
Σκεπάζω με το καπάκι και αφήνω για περίπου 7-10 λεπτά μέχρι να έχει ψηθεί το ασπράδι τους.
Κατεβάζω το τηγάνι από την εστία, βγάζω το καπάκι και πασπαλίζω με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βάζω το TEFAL UNLIMITED στη μέση, μοιράζω πιρούνια και ψωμάκι και απολαμβάνουμε μέσα από το σκεύος!