Σε ένα μπολ βάζω όλα τα υλικά του κιμά, εκτός από την ντομάτα. Πλάθω καλά το μείγμα να ενωθούν όλα τα υλικά. Αν είναι πολύ σφιχτό προσθέτω 1 – 2 κουταλιές της σούπας ντομάτα, χωρίς υγρά για να αποκτήσουν υγρασία οι κεφτέδες.
Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βγάζω το μείγμα από το ψυγείο και πλάθω μπαλίτσες. Αν ο κιμάς κολλάει στα χέρια, τα βρέχω με λίγο νερό.
Αφού τα πλάσω όλα, σε ένα πλατύ πιάτο αναμιγνύω το αλεύρι με το κόρν φλάουρ και κυλάω τους κεφτέδες σε αυτό. Τινάζω καλά να φύγει το περίσσιο αλεύρι.
Βάζω το τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια – δυνατή φωτιά και όταν ζεσταθεί ρίχνω όσους κεφτέδες χωράει.
Γυρίζω προσεκτικά έναν έναν προσέχοντας να μην καούν εξωτερικά, περίπου 7 λεπτά συνολικά.
Τους βγάζω σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρω ιδανικά με τηγανιτές πατάτες.