Για να φτιάξω τη ζύμη σε ένα μπολ κοσκινίζω το αλεύρι με το κακάο.
Χτυπάω στο μίξερ τα αυγά να αφρατέψουν και προσθέτω τη ζάχαρη. Ρίχνω το μίγμα αλεύρι – κακάο και το ενσωματώνω.
Τελευταίο βάζω το κρύο βούτυρο σε κυβάκια και ανακατεύω μέχρι να μη φαίνεται.
Σκεπάζω τη ζύμη με μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 30 – 60 λεπτά.
Για τη γέμιση λιώνω τα τυριά με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
Προσθέτω τη ζάχαρη, ανακατεύω και ρίχνω τις σταγόνες κουβερτούρας.
Για να φτιάξω την σοκολατένια πίτα τοποθετώ μια λαδόκολλα στον πάτο μια φόρμας διαμέτρου 24 εκ.
Παίρνω τα 2/3 της ζύμης και απλώνω με τη ράχη του κουταλιού, ένα λεπτό στρώμα στον πάτο της φόρμας, σηκώνοντας και στα τοιχία 2 - 3 εκ ύψους.
Αδειάζω μέσα τη γέμιση των τυριών.
Πάνω σε ένα αλευρωμένο φύλλο λαδόκολλας βάζω την υπόλοιπη ζύμη, ραντίζω και από πάνω με αλεύρι, σκεπάζω με ένα δεύτερο φύλλο λαδόκολλας και με τον πλάστη την ανοίγω σε στρογγυλή διάμετρο 24 εκ για να καλύψω τη γέμιση.
Αφαιρώ μαλακά τη πάνω λαδόκολλα (αν κολλάει, έχει ζεσταθεί, τη βάζω για λίγο στο ψυγείο και βγαίνει ευκολότερα έπειτα). Τινάζω το περίσσιο αλεύρι και σκεπάζω την πίτα με τη ζύμη. Αφαιρώ προσεκτικά σιγά σιγά τη δεύτερη λαδόκολλα (αν ανοίξει σε κάποιο σημείο δεν πειράζει θα κλείσω μετά) φροντίζοντας να σκεπαστεί όλη η γέμιση.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C για 30 – 40 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά και μετά βγάζω τη φόρμα.
Όταν κρυώσει σερβίρω αφού πρώτα γαρνίρω από πάνω με λίγη άχνη.