Βάζω στον πολυκόφτη τις Nesquik ALL NATURAL νιφάδες βρώμης με κακάο και τις αλέθω. Τις ρίχνω σε ένα μεγάλο μπολ.
Στον πολυκόφτη αλέθω πάλι τα καρύδια να γίνουν σκόνη (δεν τα αλέθω πολύ για να μην αρχίσουν να βγάζουν το έλαιο τους), τα μεταφέρω κι αυτά στο μπολ.
Ρίχνω τη μαγειρική σόδα και ανακατεύω πάρα πολύ καλά όλα τα στερεά υλικά.
Τέλος στο ίδιο μηχάνημα λιώνω τις μπανάνες ή με το πιρούνι καλά και τις προσθέτω στο μπολ.
Συνεχίζω με τα αυγά, τη βανίλια, το ελαιόλαδο και το γάλα.
Ανακατεύω πάρα πολύ καλά όλα τα υλικά φτιάχνοντας ένα ομοιογενές πυκνό μείγμα και το αφήνω για 10 λεπτά.
Προετοιμάζω με λαδόκολλα το ταψί, βρέχω λίγο τα χέρια μου με νερό για να μην κολλάνε και με 1 ΚΣ παίρνω από το μείγμα πλάθοντας μπαλίτσες (βρέχοντας το κουτάλι που χρησιμοποιώ κάθε φορά).
Τις βάζω στο ταψί αφήνοντας απόσταση ανάμεσα τους (χωράνε περίπου 20).
Αφού τις φτιάξω όλες, βρέχω με νερό ένα κγ και δημιουργώ λακκούβα στη μέση από κάθε μπαλίτσα πιέζοντας τη ράχη του πάνω της.
Γεμίζω τις εσοχές με μαρμελάδα φράουλα σπιτική που μπορεί να έχω αποθηκεύσει ή έτοιμη.
Τα ψήνω, σε προθερμασμένο φούρνο στους 180* C, στις αντιστάσεις για 12-15 λεπτά.
Τα αφήνω να κρυώσουν πριν τα αποθηκεύσω σε αεροστεγώς κλειστό δοχείο.
Υ.Σ. Τη μαρμελάδα μπορούμε να την προσθέσουμε και αφού τα ψήσουμε, αλλά όταν ψηθεί κι αυτή γίνεται πιο πυκνή και μαστιχωτή η υφή της.