Σήμερα φτιάχνω απολαυστικό banoffee πρωινό.Χρησιμοποιώντας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, θα μετατρέψω το γλυκό που όλοι λατρεύουμε, σε μια πιο ελαφριά εκδοχή του ιδανική για πρωινό.
Για την καραμέλα σε ένα κατσαρολάκι βάζω το βούτυρο αμυγδάλου με το μέλι και το αφήνω να βράσει και να πάρει καστανό, καραμελέ χρώμα. Προσθέτω το γάλα και ανακατεύω μέχρι να αποκτήσει πυκνή υφή. Βγάζω από τη φωτιά και την αφήνω να κρυώσει.
Σε ένα διάφανο ποτήρι ή βαζάκι βάζω πρώτα τη γκρανόλα, από πάνω φέτες μπανάνας, την καραμέλα, το γιαούρτι, και άλλη μια φορά όλα τα υλικά.