Για να φτιάξω την κρέμα λιώνω το βούτυρο σε μια κατσαρόλα.
Όταν ζεσταθεί καβουρδίζω σε αυτό το σιμιγδάλι για 3 – 4 λεπτά.
Προσθέτω λίγο λίγο το ζεστό γάλα ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνω τη ζάχαρη συνεχίζοντας το ανακάτεμα για περίπου 10 λεπτά μέχρι το μείγμα να πήξει σε κρέμα.
Βγάζω την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνω 5 λεπτά να κρυώσει.
Προσθέτω ένα ένα τα αυγά, ενσωματώνοντας τα στο μείγμα και ακολουθεί το εκχύλισμα βανίλιας.
Μεταφέρω την κρέμα σε ένα πλατύ ταψί, σκεπάζω με μεμβράνη που ακουμπάει στην επιφάνεια της και την αφήνω να κρυώσει τελείως.
Ανοίγω το ένα φύλλο, το βουτυρώνω με ένα πινέλο και τοποθετώ πάνω του άλλα 2, συνολικά 3 φύλλα. Το 4ο φύλλο το διπλώνω στα 4 βάζοντας πάντα ενδιάμεσα βούτυρο και το τοποθετώ στη μέση των ανοιγμένων ολόκληρων φύλλων.
Με ένα σύρμα αναδεύω την κρύα κρέμα να αφρατέψει και με μια μαρίζ αναμειγνύω μέσα της τα κομμάτια του ροδάκινου.
Ρίχνω τη μισή ποσότητα της κρέμας πάνω στο 4ο φύλλο και διπλώνω τα υπόλοιπα σα φάκελο, πρώτα το δεξιά, αριστερά, τα βουτυρώνω και έπειτα πάνω, κάτω.
Αναποδογυρίζω το «πακέτο» στο ταψί και όμοια φτιάχνω και το άλλο «πακέτο».
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις στους 180*C στην κατώτερη σχάρα, για 25 – 30 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν τα φύλλα.
Βγάζω από το φούρνο και τα αφήνω να κρυώσουν ελαφρά για 10 λεπτά.
Κόβω το κάθε «πακέτο» στα 4 δηλαδή σε 4 μερίδες. την κάθε μερίδα στη συνέχεια την κόβω σε μικρότερα κομμάτια και μεταφέρω με σπάτουλα στα πιάτα.
Πασπαλίζω τα κομμάτια με άχνη ζάχαρη και γαρνίρω με λεπτές φέτες ροδάκινου από πάνω.