Σχεδιάζω κύκλους 6 εκ στη λαδόκολλα και την γυρίζω ανάποδα.
Γεμίζω τους κύκλους με μια γερή δόση πραλίνας και τα βάζω στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες (ή όλη τη νύχτα).
Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ ρίχνω τα υγρά υλικά, το αυγό, το γάλα και τη βανίλια, τα ανακατεύω. Προσθέτω και τα στερεά υλικά.
Βάζω ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αλείφω με λίγο βούτυρο. Ρίχνω 1 scoop από το μίγμα, βγάζω από την κατάψυξη τους παγωμένους κύκλους πραλίνας και με τη βοήθεια μια σπάτουλας παίρνω έναν, τον βάζω στη μέση του pancake και σκεπάζω με λίγο μίγμα. Μόλις βγάλει φουσκάλες στην επιφάνεια γυρίζω κι από την άλλη πλευρά.
Σερβίρω αμέσως, γαρνίροντας από πάνω με πραλίνα και άχνη ζάχαρη.