Προετοιμάζω τις αποφλοιωμένες γαρίδες από τα LIDL από την προηγούμενη, τις βγάζω από την κατάψυξη και τις αφήνω στο ψυγείο να ξεπαγώσουν.
Έπειτα τις ξεπλένω και τις στραγγίζω καλά.
Ζεσταίνω 2 ΚΣ ελαιόλαδο στο τηγάνι σε δυνατή ένταση και τις σοτάρω. Μόλις αλλάξουν χρώμα τις ανακατεύω (δεν χρειάζονται πάνω από 2 λεπτά).
Σβήνω με 30 ml ούζο Α ΜΕ Τ ΡΟ, αφήνω να εξατμιστεί και τις βγάζω σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτω 3 ΚΣ ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Ρίχνω το σκόρδο αφήνω ακόμα για 1 λεπτό και προσθέτω την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά κομμένες καρέ και τις αφήνω λίγο να μαραθούν.
Βάζω τα αποφλοιωμένα ντοματίνια pomodoro freshora, την καυτερή πιπεριά, το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα, το μαϊντανό, ανακατεύω, μειώνω την ένταση σε χαμηλή και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά.
Όταν είναι έτοιμη η σάλτσα, αφαιρώ την καυτερή πιπεριά, προσθέτω τις γαρίδες, αφήνω για 2 -3 λεπτά και βγάζω το τηγάνι από την εστία.
Σερβίρω αμέσως μαζί με φρέσκο ψωμί.