Για να δημιουργήσω την χρωματισμένη καρύδα, βάζω την καρύδα σε πλαστική σακούλα μαζί με σταγόνες από το υγρό χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Κλείνω τη σακούλα, παγιδεύοντας μέσα της αέρα και το ανακινώ μέχρι να διαλυθούν όλες οι σταγόνες και να χρωματιστεί η καρύδα.
Την απλώνω σε ένα πιάτο και την αφήνω για 24 ώρες να στεγνώσει.
Αφού φύγει η υγρασία της, έχει σταθεροποιηθεί και με ένα μαχαίρι ή κουτάλι την πιέζω κάνοντας την σπυρωτή. Την αποθηκεύω σε βαζάκι κλειστό μαζί με ένα κομμάτι ψωμί ή marshmallow που θα απορροφά την υγρασία της.
Για την χρωματιστή ζάχαρη ακολουθώ όμοια με την καρύδα την ίδια διαδικασία.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω και σκόνη glitter για ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
Για τα ζαχαρωτά σε ένα μπολ κοσκινίζω την άχνη ζάχαρη.
Προσθέτω σταδιακά κουταλιά - κουταλιά το νερό χτυπώντας με το μίξερ, μέχρι να δημιουργηθεί ένα μίγμα όχι τελείως υγρό αλλά κολλώδες.
Μοιράζω το μίγμα σε μπολ και το χρωματίζω με χρώμα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας ή gel ανακατεύοντας να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα.
Τα μοιράζω σε μικρά κορνέ και πάνω σε επίπεδη επιφάνεια που έχω στρώση με λαδόκολλα φτιάχνω τελίτσες μικρές και οριζόντιες γραμμές με όλα τα χρώματα.
Αφήνω να στεγνώσουν για 24 ώρες.
Τα ξεκολλάω απαλά με ένα μαχαίρι και τις γραμμές τις κόβω σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια ή ένα μαχαίρι.
Τα αποθηκεύω σε βαζάκια.