Τρίβω τα λουκάνικα στον χοντρό τρίφτη.
Στο τηγάνι σε δυνατή ένταση σοτάρω τα λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης ΑΓΡΟΙΚΙΑ από τα LIDL.
Προσθέτω τις πιπεριές και τις αφήνω να μαραθούν. Τα βγάζω σε ένα πιάτο.
Στην κατσαρόλα ζεσταίνω το βούτυρο και ρίχνω το αλεύρι αφήνοντας το να καβουρδιστεί για 3 λεπτά.
Ρίχνω λίγο λίγο το ζεστό γάλα, ανακατεύοντας να ενσωματωθεί από το μείγμα και περιμένω μέχρι να γίνει κρεμμώδες.
Το βγάζω από την εστία προσθέτω τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο τυρί και ανακατεύω να λιώσει.
Κόβω μια ντομάτα σφιχτή σε ροδέλες και τις ταμπονάρω να φύγουν τα περίσσεια υγρά της σε απορροφητικό χαρτί.
Έχω βγάλει από την κατάψυξη πριν 2 ώρες ένα φύλλο σφολιάτας ΚΑΡΔΙΣ από τα LIDL και το αφήνω μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου.
Ανοίγω το φύλλο της σφολιάτας μέσα σε βουτυρωμένη φόρμα (ή με λαδόκολλα που θα βοηθήσει έπειτα στο να βγει από τη φόρμα).
Τοποθετώ κατά μήκος στη σειρά τις ροδέλες της ντομάτας και απλώνω πάνω τους τη γέμιση της μπεσαμέλ.
Βάζω πάνω της το μείγμα με τα λουκάνικα και τις πιπεριές και κλείνω με το υπόλοιπο φύλλο που περισσεύει αριστερά και δεξιά δημιουργώντας πιέτες με τα δάχτυλά μου στην ένωση, ώστε να κλείσει καλά το φύλλο και να μην ανοίξει στη συνέχεια.
Βάζω τη φόρμα και στο ψυγείο για τουλάχιστο 15 λεπτά.
Τη βγάζω από το ψυγείο, απλώνω το χτυπημένο αυγό αραιωμένο με 1 ΚΣ νερό, πασπαλίζω με σουσάμι και βάζω απευθείας στους 200*C στον αέρα για 10 λεπτά. Μειώνω τη θερμοκρασία στους 180*C και συνεχίζω το ψήσιμο μέχρι η σφολιάτα να πάρει χρυσαφί χρώμα, για περίπου άλλα 60 λεπτά.
Βγάζω τη φόρμα από το φούρνο, την αφήνω να κρυώσει 20-30 λεπτά πριν την ξεφορμάρω στην πιατέλα.
Κόβω σε κομμάτια και σερβίρω.