Για να φτιάξω το παντεσπάνι χτυπάω στο μίξερ τα αυγά να αφρατέψουν μαζί με τη ζάχαρη.
Προσθέτω τη βανίλια και το αλάτι.
Ρίχνω σταδιακά το αλεύρι ΧΡΥΣΟΣ ΜΥΛΟΣ με το μπέικιν πάουντερ τα σταδιακά στο μείγμα.
Βουτυρώνω μια φόρμα διαμέτρου 24 εκ, βάζω το μείγμα, ισιώνω την επιφάνεια και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C, στις αντιστάσεις για περίπου30 λεπτά.
Όταν ψηθεί, το αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει και έπειτα το αφαιρώ από την φόρμα και το αφήνω πάνω σε σχάρα να κρυώσει τελείως.
Φτιάχνω και το σιρόπι για να κρυώσει μέχρι να μοντάρω την τούρτα. Σε ένα κατσαρολάκι βάζω τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμονιού, σε μέτρια φωτιά και το αφήνω να βράσει για 2 – 3 λεπτά. Κατεβάζω από τη φωτιά και το αφήνω να κρυώσει.
Στο μίξερ χτυπάω την κρέμα γάλακτος με τη άχνη μέχρι να πήξει σε σαντιγί. Προσθέτω τη μαρμελάδα σε δόσεις και την ενσωματώνω στο μέιγμα. Το μεταφέρω σε κορνέ και το φυλάω στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστώ.
Για τη σοκολατένια μους ζεσταίνω 70 ml κρέμας γάλακτος και λιώνω μέσα της τη λευκή σοκολάτα Fin Carre. Αφήνω το μείγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Χτυπάω στο μίξερ την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος με την άχνη σε ελαφριές κορυφές και προσθέτω τη γκανάζ σε δόσεις, ενώνοντάς τα με μια μαρίζ. Μεταφέρω τη μους σε κορνέ και φυλάω στο ψυγείο.
Κόβω το παντεσπάνι σε 3 ίσα μέρη και ξεκινάω αντίστροφα, βάζοντας για βάση το κομμάτι που ήταν στην επιφάνεια.
Το τοποθετώ στην πιατέλα και με ένα κουτάλι σιροπιάζω με 4-5 ΚΣ ομοιόμορφα το παντεσπάνι.
Με το κορνέ με τη σαντιγί κεράσι περνάω περιμετρικά μια φορά. Απλώνω στο εσωτερικό του μια λεπτή στρώση μαρμελάδας και από πάνω γεμίζω με τη σοκολατένια μους.
Συνεχίζω με το δεύτερο παντεσπάνι και όμοια σιροπιάζω, βάζω περιμετρικά τη φρουτένια σαντιγί, εσωτερικά τη μαρμελάδα και πάνω της τη μους λευκής σοκολάτας.
Τελειώνω με το τελευταίο παντεσπάνι, το σιροπιάζω, απλώνω πάνω του και περιμετρικά στα τοιχώματα της τούρτας, την υπόλοιπη σαντιγί.
Γαρνίρω δημιουργώντας περιμετρικά στην επιφάνεια της τούρτας λευκές ροζέτες με τη μους σοκολάτας, βάζω ανάμεσα κουφετένια πολύχρωμα αυγά και ένα μικρό σοκολατένιο λαγουδάκι FAVORINA στη μέση.