Σε ένα τηγάνι με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σοτάρω το φουαντρέ να πάρει χρώμα.
Ετοιμάζω τη μια πίτα από το σουβλάκι απλώνοντας πάνω της ½ κουταλάκι βούτυρο, την αναποδογυρίζω και προσθέτω το τυρί, το χοιρινό, λίγες ροδέλες κρεμμυδιού.
Σκεπάζω με την άλλη πίτα, αλείφω όμοια βούτυρο από πάνω και ψήνω στην τοστιέρα μέχρι να ψηθούν οι πίτες και να λιώσει το τυρί.
Εν τω μεταξύ φτιάχνω τη σως αναμιγνύοντας τη μαγιονέζα με την κέτσαπ.
Μόλις ετοιμαστούν οι πίτες, τις ανοίγω, προσθέτω τις φέτες της ντομάτας, ραντίζω με λίγο αλάτι, συνεχίζω με 1 κουταλιά της σούπας από την σως, το φύλλο μαρουλιού και σκεπάζω.
Σερβίρω αμέσως.