Βράζω τα μακαρόνια για παστίτσιο Combino από τη LIDL σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (8 λεπτά). Τα στραγγίζω, ρίχνω λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύω.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω τις φακές ψιλές ΕΠΙΛΟΓΗ, τις σκεπάζω με νερό που τις καλύπτει 2 εκ και τις αφήνω να βράσουν για 5 λεπτά. Τις στραγγίζω και βάζω 1 ΚΣ ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Σοτάρω το κρεμμύδι για 1 λεπτό και προσθέτω το σκόρδο και το καρότο. Τα αφήνω 1 λεπτό και ρίχνω τις ντομάτες και τις φακές.
Βάζω 2 φύλλα δάφνης, λίγο νερό, ½ κγ αλάτι, ⅛ κγ πιπέρι και αφήνω σε μέτρια φωτιά να βράσουν οι φακές για 30 λεπτά περίπου. Λίγο πριν τις βγάλω από την φωτιά προσθέτω 2 ΚΣ ελαιόλαδο ανακατεύω, αποσύρω και αφαιρώ τα φύλλα δάφνης.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνω το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ευ. Ρίχνω το αλεύρι και το αφήνω ανακατεύοντας για 2 λεπτά να καβουρδιστεί. Προσθέτω λίγο-λίγο το βιολογικό ρόφημα από σόγια Milbona ανακατεύοντας να μην κάνει κόμπο το μείγμα και να σφίξει σε μπεσαμέλ.
Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο, ανακατεύω και βγάζω από την εστία.
Προσθέτω το νηστίσιμο τυρί και ανακατεύω για τελευταία φορά.
Σε ένα πυρίμαχο σκεύος βάζω τα μακαρόνια μαζί με 3-4 ΚΣ από τη μπεσαμέλ.
Από πάνω προσθέτω τις φάκες και σκεπάζω με την υπόλοιπη μπεσαμέλ.
Ραντίζω με τριμμένη φρυγανιά και βάζω στο φούρνο για 30 λεπτά, στις αντιστάσεις στους 200*C μέχρι να χρυσαφίσει.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω 15 λεπτά να κρυώσει πριν το κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.