Ανοίγω το φύλλο σε αλευρωμένη επιφάνεια.
Για να φτιάξω τα cheese twist με μπέικον αλείφω με λίγο ελαιόλαδο και αφού έχω αναμίξει τα τυριά ραντίζω τη μισή επιφάνεια με αυτά από πάνω.
Πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζω με το υπόλοιπο φύλλο και με ένα πλάστη πιέζω να κολλήσει καλά το τυρί και να ανοίξει ελαφρά το φύλλο.
Αλείφω με ελαφρά χτυπημένο αυγό και μεταφέρω το φύλλο στη λαδόκολλα βάζοντας την επιφάνεια με το αυγό από κάτω.
Κόβω σε κάθετες μακρόστενες λωρίδες.
Τοποθετώ από μισή λωρίδα μπέικον (κομμένες κατά μήκος) στην κάθε μια.
Στριφογυρίζω την κάθε λωρίδα σφολιάτας μαζί με το μπέικον.
Για τα πιροσκί κόβω το φύλλο μου πάλι σε λωρίδες.
Κάθε μια την τυλίγω γύρω από ένα λουκάνικο και τα βάζω σε λαδόκολλα.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*C στις αντιστάσεις για 30 περίπου λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα.
Σερβίρω αμέσως.