Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγω μαζί τα δύο φύλλα για να δημιουργήσω ένα φύλλο 40 εκ περίπου. (Αν θέλω μπορώ να βάλω τριμμένο γκούντα ανάμεσα στα δύο φύλλα).
Με ένα μεγάλο πιάτο διαμέτρου 27 εκ κόβω την περίμετρο του και με ένα μπολ δημιουργό στην μέση την τρύπα για το στεφάνι. (Τα κομμάτια ζύμης που περισσεύουν μπορώ να τα κόψω σε σχήμα φύλλων ή κορδέλας και να τα φτιάξω όμοια με το στεφάνι).
Βάζω το φύλλο σε λαδόκολλα στο ταψί και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*C για 20 – 25 λεπτά. Το βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει τελείως.
Το βάζω σε μια πιατέλα και γαρνίρω περιμετρικά με κλαδιά φρέσκου δεντρολίβανου.
Ενώνω το βούτυρο με το σκόρδο και αλείφω με το μείγμα την επιφάνεια του στεφανιού.
Βάζω τα τυριά πάνω ξεκινώντας από τη μοτσαρέλα, έπειτα το γκούντα, τη φέτα, το γκούντα κοκ μέχρι να ολοκληρωθεί το στεφάνι. Πριν ξενικήσω μοιράζω νοητά το στεφάνι για να μου βγουν συμμετρικά τα τυριά πάνω σε αυτό.
Συνεχίζω μοιράζοντας τις ελιές εναλλάξ καλαμών και πράσινες.
Τέλος γαρνίρω με τα ντοματίνια.