Σε ένα ταψί απλώνω τις νιφάδες βρώμης και τις ψήνω στους 180*C για 15 λεπτά, να καβουρδιστούν, μόλις σκουρύνει το χρώμα τους και μυρίσουν, τις βγάζω.
Σε ένα μπολ αναμιγνύω πρώτα τα στερεά υλικά, τις καβουρδισμένες νιφάδες βρώμης, τις σταφίδες, τα καρύδια, τους κολοκυθόσπορους, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
Σε ένα πιάτο με το πιρούνι λιώνω την μπανάνα και την ενώνω με το μέλι.
Τα προσθέτω στο μπολ με τα στερεά υλικά πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί.
Σε μια ορθογώνια φόρμα 14x10 εκ, καλυμμένη με λαδόκολλα ρίχνω και απλώνω το μείγμα.
Με τη ράχη του κουταλιού πιέζω καλά την βάση να συμπιεστούν τα υλικά.
Βάζω στο ψυγείο για τουλάχιστο 30 λεπτά.
Κόβω σε κομμάτια και αποθηκεύω για 1 εβδομάδα στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο.