Ξεφλουδίζω την κολοκύθα με μαχαίρι ή με. Την κόβω κάθετα στα 2 και βγάζω από μέσα της τα σπόρια. Την τεμαχίζω σε μικρότερα κομμάτια και την ξύνω με τον τρίφτη της ντομάτας.
Την βάζω σε ένα σουρωτήρι, την αλατίζω ελαφριά και την αφήνω 1 ώρα με ένα μπολ από κάτω να στραγγίξει τα υγρά της.
Για να φτιάξω τη ζύμη σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το ελαιόλαδο, το νερό και το αλάτι.
Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτω σταδιακά στα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύω με τα χέρια όταν αρχίσει να σφίγγει η ζύμη και προσθέτω αλεύρι μέχρι η ζύμη να αποκολλείται από τα τοιχία του μπολ.
Βάζω τα 2/3 της ζύμης στην φόρμα (30εκ) και την απλώνω απαλά από το κέντρο προς τις άκρες. Την ανεβάζω στα τοιχία περιμετρικά και κόβω όση ζύμη περισσέψει.
Αφού περάσει η ώρα, στραγγίζω καλά την ψίχα της κολοκύθας είτε σφίγγοντας την δυνατά στις παλάμες μου είτε σε μια πετσέτα κουζίνας, να φύγουν όλα τα υγρά της.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με το ελαιόλαδο σοτάρω ελαφριά το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτω την κολοκύθα με το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ ψήνοντας την λίγο να μαλακώσει και να εξατμιστούν όλα τα υγρά της. Την κατεβάζω από τη φωτιά και ρίχνω το αλεύρι και τα αβγά αφού πρώτα τα έχω χτυπήσει λίγο ν ’ αφρατέψουν (κρατάω λίγο για να αλείψω στο τέλος την πίτα από πάνω). Συμπληρώνω με τον άνηθο και την μισή ποσότητα φέτας ανακατεύοντας το μίγμα.
Προσθέτω τη γέμιση στην φόρμα, την ισιώνω απαλά με την ράχη ενός κουταλιού, και από πάνω ραντίζω την υπόλοιπη φέτα πιέζοντας την να μπει μέσα στη γέμιση.
Η ζύμη που έχει περισσέψει την ανοίγω σε φύλλο και κόβω λωρίδες για να διακοσμήσω την πίτα. Απλώνω διαγώνια τις λωρίδες και συμπληρώνω με ζύμη σε σχήμα λουλουδιών περιμετρικά.
Την αλείφω με τα χτυπημένα αυγά που κράτησα και πασπαλίζω με λίγο σουσάμι.
Την ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200*C στις αντιστάσεις για 50 – 60 λεπτά, μέχρι να χρυσαφίσει η επιφάνεια της.
Την βγάζω από το φούρνο και την αφήνω 20 λεπτά να κρυώσει ελαφρά για να μπορέσω να την κόψω.
Σερβίρεται ζεστή ή κρύα.