Σε ένα μπολ βάζω όλα τα υλικά, τις ντομάτες, τα κρεμμύδια ξερά και φρέσκα, τα αρωματικά το δυόσμο, το βασιλικό και τη ρίγανη, τα καρυκεύματα αλάτι και πιπέρι.
Τα ανακατεύω καλά και ενσωματώνω τα αυγά στο μείγμα.
Τέλος ρίχνω το αλεύρι σταδιακά δημιουργώντας ένα σφιχτό χυλό. Αν βάλω φέτα τώρα είναι η στιγμή να την προσθέσω στο μείγμα.
Βάζω στο τηγάνι 1,5 εκ σε ύψος ελαιόλαδο και το ζεσταίνω σε μέτρια- υψηλή ένταση.
Όταν ζεσταθεί καλά (πιάσει τη θερμοκρασία), ρίχνω 1 ΚΣ από το μείγμα στο τηγάνι πιέζοντας απαλά να ισιώσει με τη ράχη του κουταλιού. Συνεχίζω προσθέτοντας κι άλλους ντοματοκεφτέδες ανάλογα πόσους χωράει το τηγάνι (αφήνω κάποιο χώρο ανάμεσα να μην κολλήσουν).
Μόλις πάρουν χρώμα από τη μια πλευρά τους γυρίζω κι από την άλλη, συνολικά χρειάζονται περίπου 7 λεπτά.
Τους βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και συνεχίζω με τους υπόλοιπους.
Τους σερβίρω ζεστούς ή κρύους.