Ενσωματώνω στο μείγμα ένα-ένα τα αυγά και συνεχίζω με το ρούμι.
Ανοίγω τις τορτίγιες, βάζω τη μια πάνω από την άλλη και τις κόβω λίγο πάνω και κάτω, αφαιρώντας τα κομμάτια που περισσεύουν. Τέλος τις κόβω και στη μέση.
Τοποθετώ σε κάθε μισή τορτίγια από 1 ½ φέτα τυρί του τοστ (ώστε να καλυφθεί η τορτίγια) και στην άκρη βάζω από ένα λουκάνικο.
Τις τυλίγω και τις βάζω σε ένα πιάτο με την ένωση προς τα κάτω.
Σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάω 2 αυγά μαζί με 2 κ.σ. γάλα, αλάτι, πιπέρι και μουστάρδα.
Σε άλλο πιάτο ανακατεύω τη φρυγανιά με την παρμεζάνα.
Παίρνω ένα-ένα corn dog, τα βουτάω πρώτα στο μείγμα των αυγών να καλυφθούν καλά έπειτα τα κυλάω στη φρυγανιά (τα τινάζω να φύγει η περίσσεια) και τα βάζω στη σειρά στην πρώτη φριτέζα αέρος από την Tefal την Easy Fry & Grill που είναι 2 σε 1 φριτέζα αέρος και γκριλ XXL μέγεθος, με σχάρα από χυτό αλουμίνιο που επιτυγχάνει την ιδανική συγκράτηση θερμοκρασίας για ομοιόμορφο και τέλειο ψήσιμο, τραγανό απέξω και ζουμερό από μέσα και ΧΧL μέγεθος 6,5 λίτρων ιδανικό για οικογένειες. Ψεκάζω με ελαιόλαδο και ρυθμίζω MANUAL στους 200°C για 10 λεπτά, στο AIR FRY, έχει και Grill αλλά δεν θα το χρησιμοποιήσω τώρα.
Ενδιάμεσα, ανοίγω, γυρίζω τα corn dog, ψεκάζω ξανά και κλείνω συνεχίζοντας το ψήσιμο και έχω και 70% εξοικονόμευση ενέργειας σε σχέση με το φούρνο.
Όταν τελειώσει το ψήσιμο (ακούω το ηχητικό), ανοίγω και τα corn dog είναι έτοιμα.
Τα σερβίρω γαρνίροντας προαιρετικά από πάνω με κέτσαπ και μουστάρδα.
Γιατί «ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΦΑΛ ΜΠΟΡΕΙΣ» εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!