Στο μπολ ρίχνω το λάδι, το λιωμένο βούτυρο, το γάλα, τη σόδα, το γιαούρτι, το αυγό και τα χτυπάω με το σύρμα.
Προσθέτω το μπέικιν πάουντερ, το μαϊντανό και τα ανακατεύω.
Τέλος θρυμματίζω μέσα τη φέτα.
Ανοίγω το 1ο χωριάτικο φύλλο, το ραντίζω με το μείγμα και συνεχίζω όμοια με άλλα 4 φύλλα, φύλλο-ράντισμα (συνολικά 5 φύλλα), ραντίζοντας από πάνω και το τελευταίο φύλλο.
Τα τυλίγω σε ρολό από τη μεγάλη πλευρά, κόβω το ρολό στα δύο και τα τυλίγω κάθε ένα ξεχωριστά με μεμβράνη.
Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνω άλλα 2 ρολά με τα άλλα 5 χωριάτικα φύλλα.
Τα βάζω στην κατάψυξη για 30 λεπτά έως 1 ώρα, τα βγάζω και τα κόβω σε φέτες πάχους 1,5 – 2 εκ.
Τα τοποθετώ σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί και τα αλείφω με ένα χτυπημένο αυγό με 1 κ.σ. νερό.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.