Στο τηγάνι ζεσταίνω 1 κ.σ. ελαιόλαδο και βάζω το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά καρέ μαζί με 1 κ.γ. αλάτι και 1 πρέζα πιπέρι. Το γυρίζω από όλες τις πλευρές να ψηθεί, θα χρειαστούν περίπου 4-5 λεπτά και το βγάζω σε πιάτο.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνω 5 λίτρα νερό, όταν βράσει βάζω 35 γρ αλάτι και ρίχνω το Τριβελάκι MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια και το αφήνω να βράσει σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.
Το στραγγίζω, κρατάω 1 κούπα από το ζωμό των ζυμαρικών, ραντίζω με 1 κ. σ. ελαιόλαδο, ανακατεύω να πάει παντού και σκεπάζω με το καπάκι.
Στο ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο, προσθέτω 1 κ.σ. ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί σοτάρω το κρεμμύδι να μαλακώσει, έπειτα ρίχνω τα σκόρδα και αφήνω για ½ λεπτό.
Πολτοποιώ στον πολυκόφτη τις λιαστές ντομάτες μαζί με 3 κ.σ. τριμμένες ντομάτες, τα προσθέτω στο τηγάνι με 1 κ.γ. αλάτι , ¼ κ.γ. πιπέρι, ανακατεύω και αφήνω τη σάλτσα να βράσει για 15 λεπτά. Σταδιακά προσθέτω από το ζωμό των ζυμαρικών ανάλογα πόσο ζουμερές είναι οι ντομάτες.
Τελειώνω βάζοντας το σέλερι, το μαϊντανό, το σπανάκι, τα ντοματίνια, τη φέτα και το κοτόπουλο που έψησα στην αρχή, ανακατεύω πολύ καλά για 2 λεπτά και η σάλτσα είναι έτοιμη, τη βγάζω από την εστία.
Σερβίρω το Τριβελάκι MISKO, από πάνω προσθέτω τη σάλτσα και το πιάτο είναι έτοιμο!