Απλώνω το φύλλο σφολιάτας και το κόβω σε 6-8 ορθογώνια κομμάτια (ανάλογα πόσο μεγάλα είναι τα κομμάτια του φρούτου).
Βάζω στο ταψί αντικολλητικό χαρτί και με το κουτάλι απλώνω ανάλογα με την ποσότητα των κομματιών, αντίστοιχα σε κάθε ένα με ½ κουταλιά της σούπας μέλι αφήνοντας περιθώριο μεταξύ τους.
Πάνω στο μέλι βάζω από 1 ροδέλα ανανά, την πασπαλίζω με ½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και τη σκεπάζω με το φύλλο της σφολιάτας.
Πιέζω καλά τις άκρες να κλείσουν, πρώτα με τα δάχτυλά και μετά με τα δόντια του πιρουνιού.
Χτυπάω το αυγό με 1 κουταλιά της σούπας νερό και με ένα πινέλο αλείφω τις σφολιάτες.
Βάζω το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 18-20 λεπτά (να φουσκώσουν και να πάρουν χρώμα).
Βγάζω και μετά από 5 λεπτά να σερβίρω πασπαλίζοντας λίγη άχνη ζάχαρη από πάνω.