Αυτό το φαγητό είναι θησαυρός, γιατί είναι γρήγορο και απίστευτα νόστιμο! Η ομορφιά του δεν περιορίζεται μόνο στη γεύση του, αλλά και οπτικά κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις ζωηρές αποχρώσεις των λαχανικών σε συνδυασμό με το χρυσαφί ψαρονέφρι.Πολύχρωμο, συνδυάζει το κρέας με τα λαχανικά, είναι ελαφρύ με γλυκόξινη γεύση. Το ψαρονέφρι κρασάτο με τα λαχανικά μπορούν να συνδυαστούν με ένα σπυρωτό ρύζι αν το θέλουμε για περισσότερα άτομα.Έφτιαξες τη συνταγή; Μην ξεχάσεις να μοιραστείς τις φωτογραφίες σου με το @paxxigr για να μπορέσω να δω τις δημιουργίες σου! Δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο story σου στο Facebook ή στο Instagram κάνοντας mention @paxxigr και μπορεί να τη δεις στα stories του PAXXI!
Πλένω και ταμπονάρω με απορροφητικό χαρτί το ψαρονέφρι.
Το κόβω σε φέτες πάχους 2 εκ. ζεσταίνω 2 κ.σ. ελαιόλαδο και θωρακίζω το κρέας από όλες τις πλευρές (10 λεπτά).
Προσθέτω το κρεμμύδι αφήνω για 2 λεπτά να γίνει διάφανο, ρίχνω το σκόρδο , τα μανιτάρια και τις πιπεριές αφήνοντας τα εξατμιστούν τα υγρά τους.
Σβήνω με κρασί, μαζί με τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι, μειώνω την ένταση, μισοσκεπάζω την κατσαρόλα και αφήνω να σιγοβράσει για 8 λεπτά.
Ανοίγω το καπάκι προσθέτω το μαϊντανό ανακατεύω πασπαλίζω τη φέτα, βγάζω από την εστία και σερβίρω.