Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνω 5 λίτρα νερό, όταν βράσει βάζω 35 γρ αλάτι και ρίχνω τα Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια και τα αφήνω να βράσουν για 10-12 λεπτά.
Τα στραγγίζω ραντίζω με 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, ανακατεύω να πάει παντού και τα αφήνω να κρυώσουν.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω τον αρακά, γεμίζω με νερό να τον σκεπάζει 1 εκ. μαζί με 1 κ. γ. ελαιόλαδο, ½ κ. γ. αλάτι και τον αφήνω να σιγοβράζει σε μέτρια ένταση μέχρι να μαλακώσει (20 λεπτά περίπου).
Τον στραγγίζω και τον αφήνω κι αυτόν να κρυώσει.
Για τη σως σε ένα μπολ ανακατεύω το γιαούρτι με 3-4 κ. σ. ελαιόλαδο, ½ κ. γ. σκόρδο, το χυμό ½ λεμονιού, ½ κ. γ. αλάτι και 1 πρέζα πιπέρι.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνω τα βρασμένα Τρικολόρε Πέννε Ριγκάτε MISKO, την πιπεριά Φλωρίνης, τις ελιές, το καλαμπόκι, τα ντοματίνια, το μαϊντανό, τον αρακά, 1 κ. γ. αλάτι και τη σως γιαουρτιού.
Ανακατεύω πολύ καλά όλα τα υλικά, τελευταία προσθέτω τη φέτα σε κυβάκια και η σαλάτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.