Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνω 5 λίτρα νερό, όταν βράσει βάζω 35 γρ αλάτι και ρίχνω τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO. Ανακατεύω , μειώνω την ένταση σε μέτρια και τα αφήνω να βράσουν για 2 λεπτά λιγότερο από τον προτεινόμενο χρόνο της συσκευασίας.
Τα στραγγίζω (κρατάω 1 κούπα από το ζωμό), ραντίζω με 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, ανακατεύω να πάει παντού και τα αφήνω.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνω σε μέτρια/δυνατή ένταση 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο και σοτάρω τις γαρίδες και από τις δυο πλευρές για 2 λεπτά.
Προσθέτω τις λιαστές ντομάτες, τα σκόρδα, τις καυτερές πιπεριές και σβήνω αμέσως με το λευκό κρασί.
Όταν εξατμιστεί (μετά από 2 λεπτά περίπου) προσθέτω τα Σπαγγέτι Νο6 MISKO, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι γλυκού αλάτι, 1/8 κουταλάκι γλυκού πιπέρι και το ζωμό των ζυμαρικών.
Ανακατεύω να ενωθούν όλα τα υλικά και βγάζω το τηγάνι από την εστία.
Σερβίρω αμέσως και γαρνίρω με λίγο τριμμένο λεμόνι.