Βάζω στο μπολ το μοσχάρι, το χοιρινό και το αρνί κομμένα σε μπουκίτσες 5 εκ.
Προσθέτω ένα κρεμμύδι, δύο πράσινες πιπεριές, μια κόκκινη και μια κίτρινη.
Συνεχίζω με τα τρία σκόρδα, 120 ml ελαιόλαδο, 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι, ¼ κουταλάκι γλυκού πιπέρι, 1 ½ κουταλάκι γλυκού ρίγανη, 1 κουταλάκι γλυκού δεντρολίβανο και 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα.
Τα ανακατεύω καλά, σκεπάζω και τα αφήνω στο ψυγείο για 2 ώρες ή ιδανικά όλη τη νύχτα.
Καλύπτω με 2 λαδόκολλες την βάση του ταψιού και άλλη μία κάθετα και απλώνω το μείγμα του μπολ.
Πασπαλίζω με κομμάτια κεφαλογραβιέρας και από πάνω μια ντομάτα σε ροδέλες.
Κλείνω καλά με τις λαδόκολλες και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στον αέρα για 2 ½ ώρες. Τσιμπάω κι αν είναι όλα μαλακά ανοίγω τις λαδόκολλες και βάζω το ταψί πίσω στο φούρνο για 30 λεπτά, να πάρει χρώμα.
Βγάζω και σερβίρω αμέσως.