Απλώνω τα 3 φύλλα σφολιάτας το ένα πάνω στο άλλο και τα πιέζω ελαφρά να κολλήσουν.
Τα τυλίγω μαζί σε ρολό από τη μικρή πλευρά, σφιχτά.
Πιέζω το τέλος τους να κολλήσει με τα υπόλοιπα, το βάζω στο κάτω μέρος και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβω σε ροδέλες πάχους 1-1,5 εκ. βγάζοντας συνολικά 14 κομμάτια περίπου.
Τα σκεπάζω με μια πετσέτα και αφού ραντίσω με 2 κουταλάκια γλυκού ζάχαρη στον πάγκο, παίρνω ένα-ένα το πιέζω πάνω στη ζάχαρη να κολλήσει, το γυρίζω από την άλλη πλευρά και το ανοίγω με τον πλάστη κάθετα (μόνο από τη μια κατεύθυνση) σε οβάλ σχήμα 20 εκ. περίπου.
Βάζω από 1 κουταλιά σούπας πραλίνα, γυρίζω την υπόλοιπη σφολιάτα κλείνοντας τη γέμιση στο εσωτερικό. Με τα δάχτυλα πιέζω καλά τις άκρες να κλείσουν**.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στον αέρα για 30-35 λεπτά.
Βγάζω και σερβίρω αμέσως.