Κόβω το λάχανο με μαχαίρι σε λεπτές φέτες ή με το μαντολίνο και το βάζω σε ένα μεγάλο μπολ.
Ψήνω τα κάσιους στο τηγάνι, σε μέτρια ένταση, ανακατεύοντας τα, να σκουρίνει το χρώμα τους και τα βγάζω στο πιάτο.
Κόβω το μπέικον σε λωρίδες, τα τηγανίζω στο ίδιο τηγάνι, από όλες τις πλευρές και τα βγάζω σε απορροφητικό χαρτί και ταμπονάρω με άλλο ένα από πα΄νω να φύγει η περίσσεια λίπους.
Ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρω στο τηγάνι με το ξινόμηλο που έχω κόψει σε κυβάκια. Τα βγάζω σε πιάτο να κρυώσουν.
Στο μπολ με το λάχανο ρίχνω όλα τα υλικά, τα κάσιους, το μπέικον, τα κρεμμύδια με το ξινόμηλο και τα ανακατεύω καλά.
Σε ένα βαζάκι βάζω το ελαιόλαδο, το ξίδι, το μέλι, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο.
Το ανακινώ καλά να ενωθούν τα υλικά και περιχύνω το περιεχόμενο πάνω από τη σαλάτα, ανακατεύοντας.
Ιδανικά, τα αφήνω για 30 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις και σερβίρω στη συνέχεια.