Ζεσταίνω 1 κγ ελαιόλαδο στο τηγάνι σε μέτρια ένταση και βάζω τις φέτες του μπέικον σε δόσεις γυρίζοντας τις και από τις δύο πλευρές.
Όταν πάρουν σκούρο χρώμα τις βγάζω σε απορροφητικό χαρτί, τις ταμπονάρω με αυτό, τις αφήνω να κρυώσουν και τις κόβω σε λωρίδες.
Για τα ζυμαρικά, έχω βράσει 5 λίτρα νερό στην κατσαρόλα, προσθέτω 35 γρ και 500 γρ Ταλιατέλλες MISKO.
Τις αφήνω να βράσουν σύμφωνα με τον προτεινόμενο χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία, τις στραγγίζω και πασπαλίζω με 1 ΚΣ ελαιόλαδο.
Για τη μπεσαμέλ λιώνω σε μια μεγάλη κατσαρόλα το βούτυρο σε μέτρια ένταση.
Ρίχνω ραντιστά το αλεύρι , ανακατεύω για 1-2 λεπτά να καβουρδιστεί και να σκουρύνει το χρώμα του.
Ενσωματώνω λίγο-λίγο το γάλα, να απορροφηθεί πριν ρίξω το επόμενο και ανακατεύω διαρκώς μέχρι να πήξει.
Κατεβάζω την κατσαρόλα από την εστία, προσθέτω 1 κγ αλάτι, ¼ κγ πιπέρι, 1/8 κγ μοσχοκάρυδο, τα δύο αυγά κ και ανακατεύω γρήγορα για να μην ψηθούν.
Τελειώνω, βάζοντας το τριμμένο τυρί.
Επαναφέρω τις στραγγισμένες Ταλιατέλλες MISKO στην κατσαρόλα, βάζω το μπέικον, τα 2/3 της μπεσαμέλ και ανακατεύω.
Σε ένα σκεύος 22x32 εκ απλώνω 1 κουτάλα της σούπας μπεσαμέλ, από πάνω το μείγμα με τις Ταλιατέλλες MISKO και σκεπάζω με την υπόλοιπη μπεσαμέλ ισιώνοντας την επιφάνεια.
Πασπαλίζω με τριμμένη φρυγανιά, 30 γρ τριμμένο τυρί και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις στους 220°C, για 25 λεπτά να χρυσίσει.
Το βγάζω από το φούρνο, το αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά πριν το κόψω σε κομμάτια και σερβίρω.