Στο μπολ βάζω τον κιμά, το αλάτι, το πιπέρι, το κίμινο, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό και τα ανακατεύω.
Ενσωματώνω τη μουστάρδα, 50 γρ κεφαλοτύρι και το αυγό.
Προσθέτω την ψίχα από το μουλιασμένο και στραγγισμένο ψωμί, ανακατεύω καλά και το σκεπάζω και το βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά – 1 ώρα.
Το τοποθετώ πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, το πλάθω σε λουκάνικο και το τυλίγω με το χαρτί σφιχτά.
Το βάζω στο ταψί και το ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις για 50 λεπτά.
Ζεματάω σε βραστό, αλατισμένο νερό τα λαζάνια για 20¨ δευτερόλεπτά (ίσα να μαλακώσουν) και τα βγάζω σε απορροφητικό χαρτί να κρυώσουν (ανάλογα την εταιρία μπορεί να είναι πιο εύθραυστα, γι αυτό τα ζεμάτησα ένα-ένα).
Τα στρώνω πάνω σε απορροφητικό χαρτί (σαν φύλλο) να καλύπτει λίγο το ένα το άλλο.
Απλώνω πάνω τους 120 γρ σάλτσα ντομάτας, πασπαλίζω 100 γρ ένταμ και τοποθετώ το ρολό του ψημένου κιμά από πάνω.
Με τη βοήθεια του αντικολλητικού χαρτιού τα τυλίγω σε ρολό (κλείνω και τις άκρες), το βάζω στο ταψί, ανοίγω το χαρτί, απλώνω στη βάση και πάνω του 280 γρ σάλτσα και 50 γρ τριμμένο ένταμ.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, στις αντιστάσεις για 20 λεπτά.
Βγάζω το μεταφέρω στην πιατέλα και κόβω σε φέτες για να σερβίρω.