Καθαρίζω ένα-ένα τα μήλα και τα κόβω σε χοντρές ροδέλες (πάχους 1 εκ περίπου). Κάθε μήλο βγάζει 4 φέτες.
Με ένα στρογγυλό κουπ-πατ διαμέτρου 3,8 εκ κόβω στο κέντρο κάθε φέτας μήλου.
Μια-μια φέτα την αλείφω με λεμόνι και τη βουτάω σε ένα πιάτο που έχω ανακατέψει με 100 γρ ζάχαρη και ¼ κγ κανέλα (ακουμπάω τις δυο πλευρές και το πλαϊνό τους).
Ανοίγω το φύλλο κρούστας και κόβω σε λωρίδες πάχους 1 εκ κατά μήκος της μικρότερης πλευράς. Έπειτα τις λωρίδες τις κόβω και στη μέση.
Παίρνω μια-μια τις λωρίδες σφολιάτας και τις τυλίγω γύρω από το μήλο τεντώνοντας τις ελαφρά και φροντίζοντας να καλύπτει λίγο η μια λωρίδα τη άλλη.
Το αφήνω πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί και συνεχίζω με τις υπόλοιπες φέτες.
Όταν μπουν όλα στο ταψί, τα αλείφω με γάλα και τα πασπαλίζω ένα-ένα με ½ κγ ζάχαρη από πάνω.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στον αέρα, για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να φουσκώσει, να πάρει χρυσαφί χρώμα και να καραμελώσει η σφολιάτα.
Βγάζω και σερβίρω αμέσως!