Κόβω το κρέας σε λεπτές φέτες (ή το ζητάω από τον κρεοπώλη) το βάζω στο μπολ, ρίχνω όλα τα καρυκεύματα της μαρινάδας, λίγο ελαιόλαδο, σκεπάζω και το αφήνω στο ψυγείο μέχρι 12 ώρες).
Πλένω, καθαρίζω τις πατάτες και τις κόβω για τηγανιτές. Τις βάζω σε μπολ με νερό, στις στραγγίζω και τις ταμπονάρω με μια πετσέτα.
Τις ρίχνω πάλι στο μπολ, ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο και τις βάζω πάνω στη σχάρα στον κάδο της MOULINEX Easy Fry and Grill που με την τεχνολογία extra crisp, τις κάνει τραγανές, υγιεινές και χωρίς λίπη καθώς ακόμα και το λίγο ελαιόλαδο που πρόσθεσα θα στραγγίξει από τη σχάρα.
Πατάω το πρόγραμμα για τις τηγανητές πατάτες, το ενεργοποιώ και ρυθμίζεται αυτόματα ο χρόνος (25 λεπτά) και η θερμοκρασία (200°C). Αφού περάσουν τα 15 λεπτά, ανοίγω τον κάδο, σταματάει αυτόματα το πρόγραμμα, ανακατεύω της πατάτες, κλείνω τον κάδο και συνεχίζεται το πρόγραμμα.
Με ηχητικό σήμα με ειδοποιεί ότι το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί, ανοίγω και οι πατάτες είναι έτοιμες!
Τις μεταφέρω στην πιατέλα και αλατίζω.
Βγάζω το κρέας από το ψυγείο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και όπως είναι το απλώνω ομοιόμορφα πάνω στη σχάρα της MOULINEX Easy Fry and Grill.
Ρυθμίζω στους 180°C για 10 λεπτά και με την τεχνολογία grill και χάρη στη σχάρα από χυτοπρεσαριστό (χυτό) αλουμίνιο για ζουμερό και γευστικό ψητό.
Όταν ετοιμαστεί το κρέας (στο 1/3 του χρόνου σε σχέση με το φούρνο) το βάζω πάνω από τις πατάτες, απλώνω με 3 κουταλιές τζατζίκι, το αγγούρι, τη ντομάτα και το κρεμμύδι.
Πασπαλίζω τη φέτα, λίγο ελαιόλαδο, αλατίζω και αρωματίζω με ρίγανη.
Έτοιμο για όλη την παρέα!