Στο μπολ ρίχνω το φυστικοβούτυρο, το μέλι, τη βανίλια, το λάδι καρύδας και τα ανακατεύω καλά.
Προσθέτω το αλάτι, τα corn flakes και τα ομογενοποιώ στο μείγμα.
Το μεταφέρω σε φόρμα 11x24 εκ. με αντικολλητικό χαρτί καλυμμένη και πιέζω καλά, συμπιέζοντας το μείγμα.
Καλύπτω και βάζω στην κατάψυξη για 30 λεπτά.
Σε μικρό μπολ βάζω την τεμαχισμένη κουβερτούρα, σκεπάζω και τη λιώνω στα μικροκύματα, ρίχνω μέσα το λάδι καρύδας και ανακατεύω.
Βγάζω το μείγμα σε επιφάνεια κοπής και το κόβω σε κομμάτια.
Βουτάω ένα-ένα τα κομματάκια στη σοκολάτα να καλυφθούν παντού, τα στραγγίζω καλά και τα αφήνω πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Τα βάζω πάλι στην κατάψυξη για 10 λεπτά και είναι έτοιμα.
Διατηρούνται στην κατάψυξη.