Μουλιάζω τις φακές σε νερό για 3-4 ώρες. Τις στραγγίζω και τις ρίχνω στο μπλέντερ μαζί με 240 ml νερό, 2 ΚΣ ελαιόλαδο, 2 ½ κγ ρίγανη και 1 κγ αλάτι.
Τα αλέθω να γίνουν πολτός και με αυτόν φτιάχνω δίσκους διαμέτρου 15 εκ περίπου πάνω σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί. Με τη ράχη του κουταλιού απλώνω καλά το μείγμα για να γίνει λεπτή η στρώση και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα για 7 λεπτά περίπου, μόλις στερεοποιηθούν είναι έτοιμα.
Συνεχίζω όμοια με όλο το μείγμα.
Όταν ολοκληρωθούν ανοίγω μια συσκευασία Φιλετίνια Kοτόπουλου - Strips ΑΓΓΕΛΑΚΗ, τα βάζω στο ταψί και τα ψήνω στους 180°C, στον αέρα για 20-22 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Ανοίγω ένα-ένα τα wrap και τα γεμίζω με 1 φύλλο μαρούλι, από πάνω απλώνω 1,5 ΚΣ cottage cheese, 1-2 Φιλετίνια Kοτόπουλου - Strips ΑΓΓΕΛΑΚΗ, αλείφω λίγη μαγιονέζα, τυλίγω και είναι έτοιμα!
Μπορώ να τα σερβίρω με extra ψημένα φιλετίνια ή κάποια σάλτσα ή σαλάτα.