Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω το γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό πλήρες και το ανακατεύω με το αυγό και το λιωμένο βούτυρο ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος.
Σε άλλο μπολ ενώνω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα προσθέτω σταδιακά στο προηγούμενο μείγμα μέχρι να γίνει η ζύμη.
Τη σκεπάζω και την αφήνω να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Για τη γέμιση σε ένα μπολ χτυπάω με το σύρμα τα αυγά με το κονιάκ και το πιπέρι.
Προσθέτω τα τυριά, τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ και τη γραβιέρα αγελάδος ΔΩΔΩΝΗ ανακατεύοντας καλά να γίνει το μείγμα σαν πουρές.
Χωρίζω τη ζύμη στα δύο και ανοίγω με τον πλάστη ένα- ένα τα κομμάτια σε φύλλο πάχους 3-5 χιλ.
Κόβω σε δίσκους με διάμετρο 10 εκ όλη τη ζύμη.
Με το πινέλο αλείφω τα φορμάκια με βούτυρο ΔΩΔΩΝΗ αγελάδος και τοποθετώ μέσα τους τους δίσκους ζύμης πιέζοντας με τα δάχτυλα να εφάπτονται καλά στα φορμάκια. Όση ζύμη περισσεύει από τα φορμάκια την κόβω με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τα γεμίζω με τη γέμιση και αλείφω με ένα αυγό χτυπημένο με 1 κγ νερό.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στις αντιστάσεις, για 30-35 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν.
Τα βγάζω και τα αφήνω μέσα στα φορμάκια να κρυώσουν.