Ζεσταίνω 1 ΚΣ ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ή wok, σε δυνατή ένταση και σοτάρω το κρεμμύδι με το σέλερι για 4 λεπτά.
Προσθέτω το σκόρδο, αφήνω ½ λεπτό και συνεχίζω με τα λαχανικά, το καρότο, τα κολοκυθάκια και το λάχανο.
Μειώνω την ένταση σε μέτρια, ανακατεύω τα λαχανικά και τα αφήνω να μαλακώσουν και να μειωθεί ο όγκος τους.
Ρίχνω τη σόγια σως, το ξύδι, το κορν φλάουρ, αναδεύω καλά και βγάζω από την εστία το τηγάνι, αφήνοντας τη γέμιση να κρυώσει.
Ανοίγω ένα-ένα τα φύλλα κρούστας και κάθε ένα το ραντίζω με λίγο λάδι το μισό, αλείφω με πινέλο και το διπλώνω στη μέση (την μικρότερη πλευρά).
Βάζω στη μια άκρη 2 ΚΣ από τη γέμιση, ραντίζω το υπόλοιπο φύλλο με λάδι και ξεκινάω να το τυλίγω σε ρολό μέχρι τη μέση. Εκεί διπλώνω τις άκρες (δεξιά και αριστερά) προς τα μέσα (προς τη γέμιση) και συνεχίζω το τύλιγμα μέχρι το τέλος.
Προσέχω στην άκρη να αλείψω καλά λάδι για να κολλήσει το φύλλο και να σταθεροποιηθεί.
Βάζω λαδόκολλα στο ταψί 30x40 εκ, ραντίζω με λίγο λάδι και βάζω στη σειρά τα spring rolls προσέχοντας να τοποθετήσω τις άκρες προς τα κάτω (στο ταψί).
Τα ραντίζω κι από πάνω με λάδι, τα αλείφω με το πινέλο και τα ψήνω, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C, στον αέρα για 15 λεπτά περίπου μέχρι να χρυσίσουν.
Βγάζω από το φούρνο και σερβίρω αμέσως!