Βάζω τις Nesquik νιφάδες βρώμης με κακάο στον πολυκόφτη να γίνουν σαν αλεύρι.
Τις μεταφέρω σε ένα μπολ και ρίχνω μαζί το αλεύρι και τα ανακατεύω καλά.
Προσθέτω το αυγό, το ελαιόλαδο και τα ενσωματώνω.
Ρίχνω μια μια τις κουταλιές με το κρύο νερό μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή ζύμη.
Την τυλίγω με μεμβράνη και τη βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Τη βάζω ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες και με τον πλάστη ανοίγω σιγά σιγά σε φύλλο πάχους 5 χιλιοστών.
Αν δεν έχει στρογγυλό σχήμα κόβω κομμάτια και τα κολλάω όπου θέλω σαν πάζλ ώστε να καλύπτει η ζύμη το σκεύος και τα τοιχώματα του.
Τη μεταφέρω στο σκεύος με την λαδόκολλα και την αναποδογυρίζω πάνω του.
Βάζω πάνω του μια λαδόκολλα με κάποιο όσπριο ή ρύζι και την ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο, στις αντιστάσεις στους 180*C για 10 λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφαιρώ τα όσπρια και τη λαδόκολλα, με ένα πιρούνι τρυπάω τη βάση του και αλείφω με το ασπράδι του αυγού που έχω χτυπήσει ελαφρά.
Βάζω πάλι στο φούρνο, στην ίδια θερμοκρασία για 10 λεπτά.