Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια από τα λέπια και τα εντόσθια.
Τα ταμπονάρω καλά με απορροφητικό χαρτί.
Τα ραντίζω με αλάτι και από τις δύο πλευρές και τα βάζω στο πιάτο με το αλεύρι, φροντίζοντας να καλυφθούν καλά. Τινάζω να φύγει η περίσσεια αλευριού και συνεχίζω όμοια με τα υπόλοιπα.
Ζεσταίνω το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια-δυνατή φωτιά και βάζω τα ψάρια ανά δυο-τρία (όσα χωράνε).
Αφήνω για 3-4 λεπτά και μόλις κοκκινίσουν τα γυρίζω προσεκτικά και από την άλλη πλευρά. Τα αφήνω να τηγανιστούν κι από αυτή την πλευρά.
Τα βγάζω σε απορροφητικό χαρτί.
Παίρνω 6 ΚΣ από το ελαιόλαδο που τα τηγάνισα, κόβω στην μέση μια σκελίδα σκόρδο και 2 κλαδιά δεντρολίβανο, σβήνω με το ξύδι και αφήνω 2 λεπτά να εξατμιστεί.
Γαρνίρω τα ψάρια με το αρωματισμένο ελαιόλαδο και σερβίρω αμέσως.