Σε ένα μπολ αναμιγνύω τα κρουτόνς, Τα cranberries, τα αμύγδαλα και τις σταγόνες σοκολάτας.
Λιώνω την λευκή κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την ρίχνω στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύω να καλύψει η σοκολάτα όλα τα υλικά. Αν χρησιμοποιήσω σταγόνες σοκολάτας γάλακτος δεν ανακατεύω πολύ γιατί θα λιώσει και θα σκουρύνει το χρώμα του μίγματος.
Παίρνω 2 κουταλιές τις σούπας και πάνω σε λαδόκολλα σχηματίζω ένα βουναλάκι. Με τα χέρια μου δημιουργώ στη μέση την τρύπα της φωλιάς. Επαναλαμβάνω το ίδιο και για τις υπόλοιπες.
Βάζω στο ψυγείο για 30 λεπτά ή τις αφήνω σε θερμοκρασία δωματίου να στεγνώσουν.
Διακοσμώ εσωτερικά τις φωλιές είτε χρωματιστά κουφετάκια είτε με σοκολατένια αυγουλάκια.