Απλώνω το στήθος του φιλέτου κοτόπουλου από τα LIDL σε επίπεδη επιφάνεια, το κόβω καρέ και το πασπαλίζω με αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω 1 ΚΣ ελαιόλαδο και βάζω το κοτόπουλο ανακατεύοντας το μέχρι να ροδίσει και να ψηθεί (για 4 λεπτά περίπου). Το βγάζω από την εστία.
Σε μια κατσαρόλα βάζω νερό να βράσει. Ζεματάω το σπανάκι για 3 λεπτά και το βγάζω με τρυπητή κουτάλα.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνω νερό, το αλατίζω και ρίχνω τις βίδες τρικολόρε COMBINO από τα LIDL. Τις ανακατεύω μια φορά και τις αφήνω να βράσουν σε μέτρια ένταση για 10 λεπτά.
Τις στραγγίζω κρατώντας το ζουμί τους και ρίχνω λίγο ελαιόλαδο στα ζυμαρικά.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνω σε δυνατή ένταση τα 35 ml ελαιόλαδου ευ.
Σοτάρω τα κρεμμύδια για 3 λεπτά, προσθέτω το σκόρδο αφήνω για άλλο ένα λεπτό και ρίχνω σταδιακά το αλεύρι ανακατεύοντας για 3 λεπτά να καβουρδιστεί.
Προσθέτω το ζωμό από τα ζυμαρικά αναδεύοντας ταυτόχρονα και συνεχίζω με σάλτσα ντομάτας ποικιλία DELUXE, από τα LIDL.
Προσθέτω το σέλερι, το μαϊντανό και αφήνω την κρεμμώδη σάλτσα να βράσει για 5 λεπτά.
Ρίχνω το κοτόπουλο, το σπανάκι και τα ντοματίνια αφήνω τη σάλτσα για άλλα 5 λεπτά και την βγάζω από την εστία.
Σερβίρω τις βίδες τρικολόρε στην πιατέλα με τη σάλτσα από πάνω και γαρνίρω με λίγη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.