Σε ένα τηγάνι ζεσταίνω το ελαιόλαδο και σοτάρω το κρεμμύδι να μαλακώσει.
Προσθέτω το σκόρδο, το αρνί, το αλάτι και το πιπέρι.
Σβήνω με τη μαύρη μπύρα και μόλις εξατμιστεί ρίχνω το μαϊντανό, ανακατεύω και βγάζω από τη φωτιά.
Λιώνω το βούτυρο και το αναμιγνύω με το θυμάρι.
Κόβω κάθε ψωμάκι στη μέση και αλείφω την κάτω πλευρά του με λίγο βούτυρο.
Τα τοποθετώ πάνω σε λαδόκολλα σε ταψί.
Γεμίζω με την μισή ποσότητα από το αρνί, από πάνω βάζω μπόλικο τριμμένο τυρί και σκεπάζω με το καπάκι από το ψωμάκι.
Αλείφω με το υπόλοιπο βούτυρο και τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 150*C, στις αντιστάσεις για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βγάζω από το φούρνο και σερβίρω μαζί με πράσινη σαλάτα.