Για τη μαρινάδα ανακατεύω όλα τα υλικά της σε ένα μπολ μαζί με τα καλαμαράκια, σκεπάζω και αφήνω στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Για τη σάλτσα της σαλάτας σε ένα μπολάκι αναμιγνύω καλά 2 ΚΣ χυμό λεμονιού με 2 ΚΣ ελαιόλαδο, ¼ κγ αλάτι και ½ κγ μέλι.
Στραγγίζω τα καλαμάρια και τα βάζω σε γκριλιέρα που έχω αλείψει με λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά, ραντίζω με 1 πρέζα αλάτι και τα αφήνω να ψηθούν για 5 λεπτά.
Για να φτιάξω το καστανό ρύζι με κινόα UNCLE BEN’S πιέζω τη συσκευασία να διαχωριστεί το ρύζι.
Σε μια κατσαρόλα βράζω 2 ΚΣ νερό, προσθέτω το ρύζι, σκεπάζω με το καπάκι και σιγοβράζω για 3 λεπτά.
Ρίχνω το έτοιμο ρύζι σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα κομμένα ντοματίνια, τις ελιές, τοποθετώ τα καλαμαράκια από πάνω και τα λούζω με τη σάλτσα.
Γαρνίρω με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη σερβίρω ζεστή.