Σε ένα πυρίμαχο μπολ βάζω την κουβερτούρα και τη λιώνω είτε σε μπεν-μαρί είτε στο φούρνο μικροκυμάτων (σκεπάζω με μεμβράνη).
Με ένα πινέλο την απλώνω στο εσωτερικό της φόρμας δημιουργώντας μια πρώτη κάλυψη και φροντίζοντας να καλυφθούν όλα τα σημεία (ειδικά οι γωνιές) να μην υπάρχουν κενά.
Την βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά να στεγνώσει.
Περνάω όπως προηγουμένως μια δεύτερη στρώση και βάζω πάλι στο ψυγείο να στεγνώσει.
Συνεχίζω βάζοντας σε ένα μεγαλύτερο πυρίμαχο μπολ την σοκολάτα γάλακτος, την λευκή, την πραλίνα και την κρέμα γάλακτος να λιώσουν.
Ανακατεύω καλά να ενωθούν και προσθέτω τα φουντούκια.
Ρίχνω το μείγμα μέσα στη φόρμα, σκεπάζω με μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσει καλά.
Το βγάζω από το ψυγείο, βουτάω τη φόρμα σε λίγο νερό ζεστό (στιγμιαία δεν την αφήνω μέσα) και την αναποδογυρίζω στην πιατέλα.
Μπορώ να σερβίρω αμέσως κόβοντας σε κομμάτια και συντηρώ τον κορμό εκτός ψυγείου.