Σε ένα μεγάλο μπολ βάζω τα κομμάτια του κοτόπουλου. Προσθέτω το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το κύμινο, τον πελτέ ντομάτας, το mango chutney, τα κομματάκια σκόρδου, σε σκόνη τον κόλιανδρο, το αλάτι και αναμιγνύω καλά όλα τα υλικά.
Βάζω το μίγμα σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι και ψήνω σε μέτρια – δυνατή φωτιά για 25 – 30 λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ψηθεί το κοτόπουλο.
Ωστόσο φτιάχνω το ρύζι βάζοντας το σε μια κατσαρόλα με 4 κούπες βραστό νερό και σκεπασμένο με καπάκι σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά περίπου.
( Για να διατηρήσω ζεστό το ρύζι μπορώ να το αφήσω μέσα στην κατσαρόλα προσθέτοντας βραστό νερό που να το σκεπάζει, στην χαμηλότερη φωτιά με κλειστό το καπάκι. Το στραγγίζω πριν το σερβίρω).
Όταν είναι έτοιμα και τα δύο σερβίρω αμέσως γαρνίροντας από πάνω με τεχαχισμένη πιπεριά και φρεσκοκομμένο κόλιανδρο ή βασιλικό.