Ρίχνω στο ταψί το κρασί, το νερό, το κλαδάκι δεντρολίβανου και το σκόρδο.
Από πάνω τοποθετώ τη σχάρα και πάνω τις απλώνω τα καπνιστά παϊδάκια.
Σκεπάζω το ταψί μαζί με τη σχάρα με λαδόκολλα και σταθεροποιώ με σχοινί.
Τα βάζω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C, στον αέρα για 1 ώρα.
Βγάζω από το φούρνο, αφαιρώ τη λαδόκολλα και στραγγίζω το ζουμί από το ταψί σε ένα κατσαρολάκι. Ξαναβάζω τη σχάρα με το ταψί στο φούρνο (χωρίς λαδόκολλα) στους 190*C, στον αέρα, για 30 λεπτά ακόμα.
Εν τω μεταξύ βάζω σε μέτρια φωτιά το κατσαρολάκι με το ζωμό.
Προσθέτω το βούτυρο και αφού διαλύσω σε λίγο κρύο νερό (30ml) το κόρν φλάουερ, το ρίχνω κι αυτό μέσα. Ανακατεύω απαλά μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα.
Βγάζω τα παϊδάκια από το φούρνο, τα σερβίρω μαζί με τη σάλτσα σε μπολ δίπλα τους.